Pàgines

dijous, 10 d’abril del 2014

La Setmana Cultural de Cubelles arriba a la 40a edició

Del 23 d'abril a l'1 de maig es duran a terme una vintena d'activitats de totes les disciplines culturals

cartell Setmana Cultural 2014
Del 23 d'abril a l'1 de maig Cubelles commemorarà la 40a Setmana Cultural. Prop de dues setmanes d’actes diversos de totes les disciplines culturals que, en diversos escenaris, centraran les activitats populars de la vila.

El programa d'actes l'obre i el tanca dos dels actes més representatius de la Setmana Cultural cubellenca. Començant per la tradicional jornada de Sant Jordi, amb les parades de llibres i roses (23 d’abril) i finalitzant amb el 10è Festival de Cant Coral Vila de Cubelles (1 de maig). A banda, també destaca l’entrega dels premis del 19è concurs literari Víctor Alari (25 d’abril) els Tres Tombs i la XV Trobada de Puntaires (27 d’abril).

Com a novetats de l'edició d'enguany el 27 d'abril al migdia es farà una cercavila de balls blancs de l'ABPC i el 30 d'abril el recentment estrenat nou arxiu municipal acollirà la presentació d'un nou llibre restaurat, el Llibre de Comptes del 1760-1815, i visita a les noves dependències.

Finalment, l'exposició al Centre Social estarà dedicada en aquesta ocasió a un recull fotogràfic dels actes celebrats al llarg dels "10 anys d'El Cubell".

Programa de la 40a Setmana Cultural

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles